Wat gebeurt er toch aan de Molenwijk 3?

Dat is de vraag die ik regelmatig te horen krijg. Waarop ik dacht ; misschien is het goed om het uit te leggen en dit te plaatsen in de Smildeger neiskrant, zodat mensen het van mij kunnen lezen wat er nou werkelijk bij ons aan de molenwijk 3 gaat gebeuren.

Ik ben Sandra Feiken en woon samen met mijn man en onze twee kinderen op de boerderij aan de Molenwijk 3 in Smilde. Na 18 hele mooie jaren te hebben gewerkt bij Accare ga ik nu een andere manier van werken aan. Het starten van Maandewark, een dagbestedingsplek bij ons op de boerderij. Een plek waar ruimte, aandacht en zorg is voor elkaar. Een gedeelte van de deel wordt een winkel, een kinder-kringloop winkel. De winkel is de dagbestedingsplek voor jongeren en volwassenen met een arbeidsbeperking.

De naam Maandewark staat voor samenwerken.

Maandewark wil graag de cliënt de ruimte en aandacht geven. Een normale werkomgeving aanbieden met begeleiding op maat. Meedoen in de arbeidsmaatschappij geeft zelfvertrouwen, ontwikkeling van je zelf en eigenwaarde. De dagbesteding geeft de cliënt structuur en voldoening.
Voor de kinder-kringloop winkel kunnen mensen bij ons spullen inbrengen alles op het gebied van kinderen. Hierbij kunt u denken aan boxen, kleding tot en met maat 176, bedjes, boeken, speelgoed enz. Ook is het mogelijk om op afspraak de spullen bij u op te komen halen.

De cliënten krijgen contact met mensen, maken spullen schoon, knappen spullen op, maken ze mooi en verkopen dit voor een klein bedrag in de winkel. Het maken van kindertraktaties, luiertaarten is ook iets wat we graag voor u willen doen.
Voor, door en met elkaar, dat is Maandewark!
Ik hoop binnenkort de deuren te kunnen openen, hierover zal ik u ter zijnde tijd verder informeren.

Tel: 06-23121603 / 0592415977
www.maandewark.nl, info@maandewark.nl